De fysiske rammer

  • ""
  • ""
Skovhusene flyttede i sommeren 2015 ind i nyrenoverede rammer på Hans Knudsens Plads på Østerbro.

Kvisten og Skovsneglen

På 2. og 3. sal ligger to af vores afdelinger; Skovsneglen og Kvisten. Begge etager har børneværelser, fællesrum, legerum, sanserum samt bade- og køkkenfaciliteter. På 3. sal har vi en mindre gymnastiksal til fysiske udfoldelser, og på 2. sal en tagterrasse.

På Skovsneglen (2. sal) har vi valgt en meget farverig indretning for at give børnene og de unge en hverdag med stærke sanseindtryk. Derudover er der i indretningen af 2. sal lagt vægt på at skabe fysiske rammer, der inviterer til leg og socialt samspil mellem børnene.

På Kvisten (3. sal) er indretningen og farvevalget tilpasset børnene og de unges behov for ro og afdæmpede sanseindtryk. Indretningen er holdt i afdæmpede farver, og der er flere mindre stuer, så vi kan imødekomme børnenes behov for ro.

Derudover har vi et fællesvaskeri og et produktionskøkken.

Foran bygningen har vi en stor handicapvenlig legeplads med gynger, trampolin, klatretårn, sandkasse og hængekøjer.

Skovtours

Den tredje afdeling, Skovtours, er et matrikelløst tilbud, som tager på weekendture til mange forskellige spændende steder – primært i Københavns nærområde, men også til Jylland og Sverige. De fysiske rammer for Skovtours er varierende afhængigt af weekendens tema.