Når du starter på Toppen

De første besøg og møder med os – Dit værelse – De andre børn og unge/dit hold – ”Godt at vide” håndbog

De første besøg og møder med os 

Den allerførste forbindelse mellem dig og Toppen, vil som oftest være dig og dine forældre, som kommer ud og besøger os og bliver vist rundt i huset. Her fortæller vi om Toppen og du fortæller om dig og hvad der har betydning for dig og dine forældre ift. at skulle starte på Toppen. Her vil du også møde én af de faste kontaktpersoner fra det team, du starter på. 

Dit værelse 

Værelserne på Toppen har eller navn efter en farve: rød, lille, grøn osv. Du får et værelse, der altid er dit, når du er på Toppen. Værelset er indrettet med seng, skrivebord og stol samt skab til dit tøj og en lille reol med en kasse, hvor du kan efterlade ting på Toppen, når du tager hjem til din familie igen. Det kan være noget legetøj, en særlig pude eller noget tredje, som du gerne vil have skal være fast på Toppen. Værelset deler du med andre børn, som kommer andre dage, men aldrig sammen med dig.  

De andre børn og unge/dit hold 

Når du starter på Toppen, har vi tænkt over - også sammen med dine forældre - hvilket hold der er bedst og mest interessant for dig at starte på. Det betyder at du altid er sammen med den samme gruppe, for eksempel “mandagsholdet”. I nogle grupper er der børn, der kommer alle hverdag eog alle weekender, men der er også børn som udelukkende kommer i weekenderne, eller hver anden hverdag og hver anden weekend. Derfor kan du opleve lidt forandring i gruppen fra gang til gang, men hele gruppen består af de samme børn. Når vi har valgt at du skal være i den gruppe, du starter i, er det fordi vi ser på din alder, men også sine interesser og de mennesker, du finder sjove eller givende at være sammen med.   

”Godt at vide” håndbog 

På Toppen er vi ved at udarbejde en håndbog, hvor man kan finde mange oplysninger i om Toppen, også inden man startet. Bogen og temaer for indskrivningsmøde(jeres første besøg på Toppen), bestræber vi os på at tilsende jeres mail forud for det første besøg, så I har mulighed for at forberede jer lidt på hvad Toppen er, og de forventninger vi kan have til hinanden.