job- eller praktiksøgende

Her kan du bl.a. læse mere om faglighed og faggrupperne i CBH. Du finder også kontaktoplysninger og andre relevante informationer.

Praktikant eller jobsøgende? Her kan du læse mere om hverdagen som ansat i CBH

Tak for at du viser interesse i Center for Børn med Handicap.
Vi er et lille center, som gør en stor forskel. Vi gør hver dag vores bedste for, at både vores beboere og kollegaer har det rigtig godt her i CBH.

Søg stillinger som fastansat eller vikar - opfordret eller uopfordret

Vi slår løbende stillinger op på Københavns Kommunes jobside for Ledige stillinger, men du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os via linket nederst på siden.
Udover fastansatte har vi også et stort behov for vikarer til at dække vagter i COS. Du kan sende en ansøgning om at blive vikar via linket nederst på siden, eller du kan kontakte den institution, du gerne vil være vikar i.

Hvis du vil vide mere om vores institutioner, kan du læse om de enkelte institutioner under fanen "institutionerne", og for dig, der søger praktikplads, kan du læse mere på praktikportalen

Har du spørgsmål angående en særlig stilling eller andre job- eller praktikrelaterede spørgsmål, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.